top of page
IlseWolf-30_edited.jpg

INBODIMENT//

a conscious movement

Graphic arrow element
Graphic arrow element

SUMMER CELEBRATION

Graphic separation element

26 - 30 juli 2023

Heerlijckyt van Elsmeren, Geetbets

 

YOGA - ECSTATIC DANCE - 5 RITMES - TANTRA - BREATHWORK - CONTACT IMPRO - ACRO YOGA - ZWEETHUT - VUURLOPEN - RITUELEN - MASSAGE - CIRKELWERK - CACAO CEREMONIE - SOUNDJOURNEY - MANTRA ZINGEN - ZWEMVIJVER - KAMPVUUR- COMMUNITY EN NOG ZOVEEL MEER…

 

 

 

Summer is coming en het wordt geen gewone zomer!

Van woensdag 26 juli 2023 tot zondag 30 juli 2023 komen we samen op het prachtige, eeuwenoude kasteeldomein van de "Heerlijckyt van Elsmeren” voor de ‘INBODIMENT// - SUMMER CELEBRATION’. 

 

Een 5 daagse conscious zomer gathering waar je welkom bent om samen te dansen, zingen, verbinden en spelen.

 

Een plek waar de zon net iets harder schijnt, waar de zwemvijver voor de nodige waterpret en afkoeling zorgt, waar het park met veel fierheid haar wilde natuur toont en waar de dieren, als je goed luistert, je misschien de geheime plekjes van het domein verklappen. Een festival waar zowel kinderen als grote mensen mogen exploreren, spelen en zich uitleven. Een celebration waar we samen de tijd van ons leven gaan beleven. 

 

Waar we vanuit een helder bewustzijn, zonder het nuttigen van alcohol of andere verdovende substanties onszelf kunnen uitdrukken, verbinden en ontdekken. 

Een liefdevol samenzijn waar we door de vele aangeboden workshops en het gezamenlijke programma uitgenodigd worden om dieper in ons lijf te zakken en 5 dagen in volle overgave te leven op een plek waar er vanuit open harten wordt ontvangen en gegeven. 

 

“De Heerlijckyt”, afgelegen van de bewoonde wereld en omringd door water, velden en bossen, vormt het sprookjesachtig decor voor dit magische festival.

Voor onze zomereditie doen we er nog een schepje bovenop en toveren we de ezelwei naast de grote zwemvijver om tot een magisch festivalterrein met maar liefst 2 tenten! Een grote ceremonie-tent voor de gezamenlijke dansen en ceremonies én een gezellige lounge-tent om je neer te vleien en elkaar te ontmoeten in een ontspannen setting met een drankje. 

 

De heerlijke vegetarische maaltijden zullen weer met liefde worden voorzien door Vicky & Dax van NORI CATERING. ‘Met liefde’ - in een betere notendop kan je deze twee en hun duurzame catering niet samenvatten. 

Ze koken met lokale, biologische producten die geteeld, verwerkt en bereid worden met respect voor natuur, mens & dier. 

5 dagen lang gaan we mogen genieten van de authentieke smaken in hun creatieve recepten. 

 

De Summer Gathering is een sacred space waar we helemaal onszelf mogen zijn in volle expressie, overgave en extase, door de community gedragen. Een speels zomerfestival waar de zoete nectar, het levenselixer van goden en godinnen, als levensenergie door onze lichamen mag stromen. Opgewekt en aangewakkerd in de diepe verbinding met onszelf en de ander. 

 

Het festival wordt gedragen en gefaciliteerd door een ervaren team van teachers & spaceholders die nu al staan te popelen om jullie tijdens deze 5 daagse reis uit te dagen om thuis te komen in je lijf, je speelsheid, je intuïtie & in universele wijsheid. 

 

To be IN our bodies with our hearts & senses wide open,  while consciously celebrating life and love - that’s what we call ‘an INBODIED life’ and this is your chance to live it! 

 

We zien je daar!

 

Praktische informatie volgt, hou je facebook in de gaten!

 

Tickets:

 

Het ticket omvat alle workshops, overnachtingen en maaltijden (exclusief service kosten)

 

Early bird actie loopt tot 14 mei 2023!

 

 

Kamperen op het terrein met je tent of camper:

Early bird - 520 euro

Normal bird - 570 euro

 

Gedeelde meerpersoonskamer met eigen badkamer

Early bird - 570 euro

Normal bird -620 euro

 

Privé twee persoonskamer met eigen badkamer

Early bird - 620 euro 

Normal bird - 670 euro

 

Privé 1 persoonskamer met eigen badkamer

Early bird (tijdens de maand oktober) - 670 euro

Normal bird - 720 euro

 

Kinderen (4-12j) die kamperen:

260 Euro

 

www.Inbodiment.be

Voor vragen of extra info kan je via de facebook pagina een bericht sturen of mailen naar Inbodiment@outlook.com

 

Graphic separation element
bottom of page