top of page
ilsewolf-3526 2_edited.jpg

INBODIMENT//

Summer Celebration

SUMMER CELEBRATION

24 - 28 juli 2024

Heerlijckyt van Elsmeren, Geetbets

 

ECSTATIC DANCE - TANTRA - YOGA - BREATHWORK - CONTACT IMPRO - IJSBAD - 5 RITMES - WORKSHOPS - ZWEETHUT - CACAO CEREMONIE - RITUELEN - SOUNDJOURNEY - MANTRA ZINGEN - MASSAGE - SAUNA & HOTTUB - ZWEMVIJVER - KAMPVUUR - COMMUNITY EN NOG ZOVEEL MEER… 

Summer is coming en het wordt geen gewone zomer!

Van woensdag 24 juli 2024 tot zondag 28 juli 2024 komen we samen op het prachtige, eeuwenoude kasteeldomein van de "Heerlijckyt van Elsmeren” voor de ‘INBODIMENT// - SUMMER CELEBRATION’. 

 

Een 5 daagse conscious zomer gathering waar je welkom bent om samen te dansen, zingen, verbinden en spelen.

 

Een plek waar de zon net iets harder schijnt, waar de zwemvijver voor de nodige waterpret en afkoeling zorgt, waar het park met veel fierheid haar wilde natuur toont en waar de dieren, als je goed luistert, je misschien de geheime plekjes van het domein verklappen. Een festival waar je vrij bent om te verbinden en te exploreren. Een celebration waar we samen de tijd van ons leven gaan beleven. 

 

Waar we vanuit een helder bewustzijn, zonder het nuttigen van alcohol of andere verdovende substanties onszelf kunnen uitdrukken, verbinden en ontdekken. 

Een liefdevol samenzijn waar we door de vele aangeboden workshops en het gezamenlijke programma uitgenodigd worden om dieper in ons lijf te zakken en 5 dagen in volle overgave te leven op een plek waar er vanuit open harten wordt ontvangen en gegeven. 

 

“De Heerlijckyt”, afgelegen van de bewoonde wereld en omringd door water, velden en bossen, vormt het sprookjesachtig decor voor dit magische festival.

Voor onze zomereditie doen we er nog een schepje bovenop en toveren we de ezelwei naast de grote zwemvijver om tot een magisch festivalterrein met maar liefst 2 tenten! Een grote ceremonie-tent voor de gezamenlijke dansen en ceremonies én een gezellige lounge-tent om je neer te vleien en elkaar te ontmoeten in een ontspannen setting met een drankje. 

 

De heerlijke vegetarische maaltijden zullen weer met liefde worden voorzien door Vicky & Dax van NORI CATERING. ‘Met liefde’ - in een betere notendop kan je deze twee en hun duurzame catering niet samenvatten. 

Ze koken met lokale, biologische producten die geteeld, verwerkt en bereid worden met respect voor natuur, mens & dier. 

5 dagen lang gaan we mogen genieten van de authentieke smaken in hun creatieve recepten. 

 

De Summer Gathering is een sacred space waar we helemaal onszelf mogen zijn in volle expressie, overgave en extase, door de community gedragen. Een speels zomerfestival waar de zoete nectar, het levenselixer van goden en godinnen, als levensenergie door onze lichamen mag stromen. Opgewekt en aangewakkerd in de diepe verbinding met onszelf en de ander. 

 

Het festival wordt gedragen en gefaciliteerd door een ervaren team van teachers & spaceholders die nu al staan te popelen om jullie tijdens deze 5 daagse reis uit te dagen om thuis te komen in je lijf, je speelsheid, je intuïtie & in universele wijsheid. 

 

To be IN our bodies with our hearts & senses wide open,  while consciously celebrating life and love - that’s what we call ‘an INBODIED life’ and this is your chance to live it! 

 

We zien je daar!

Tickets:

Het ticket omvat alle workshops, overnachtingen en maaltijden (exclusief service kosten)

Early bird actie loopt tot en met 19 mei 2024!

Kamperen op het terrein met je tent of camper:

Early bird: 549,-

Normal bird: 599,-
 

Gedeelde meerpersoonskamer met eigen badkamer:

Early bird: 599,-

Normal bird: 649,-

Privé twee persoonskamer met eigen badkamer:

 

Early bird: 649,-

Normal bird: 699,-

Privé 1 persoonskamer met eigen badkamer:

Early bird: 699,-

Normal bird: 749,-

Voor vragen of extra info kan je een bericht sturen via de social media kanalen of mailen naar Inbodiment@outlook.com

Tickets worden niet terugbetaald maar kunnen wel op eigen intitiatief doorverkocht worden, gelieve dan een mailtje te sturen naar Inbodiment@outlook.com.

bottom of page